Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 5
ROMAN TEKNİĞİ BAKIMINDAN EMİNE IŞINSU'NUN "KAF DAĞI’NIN ARDINDA" ROMANI
2020
Dergi:  
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Yazar:  
Özet:

Emine Işınsu, one of the writers of the Republican era writes works in stories, poems, essays, plays and novels. The work, Kaf Dağı'nın Ardında, written by the author, addresses the search for the essence of Mevsim, a young woman. When Mevsim was young, her mother died at the age of twenty-five. She tries to find herself with the help of Tahir Hoca, Emel Hanım, Hasan Hoca and his father and finally meets Mehmet. Thus, Mevsim realizes himself with Mehmet. It becomes the foundation of its existence. In this novel, the inner structure, crises, quest, love, loneliness, perspective of life, religious feelings, environment, ideology, suffering and losses of Mevsim are explained. The psychological, sociological and literary identity of Mevsim, which generally has an individual structure, is reflected. The novel mainly deals with the existential problems of the individual. The aim of this study is to examine Emine Işınsu's novel Kaf Dağı'nın Ardında in terms of subject, thematic plane, plot, people, place, time, language and style, perspective and narrator

Anahtar Kelimeler:

Emi̇ne Isinsu’s “kaf Dagi' Nin Ardinda” Novel In Terms Of Novel Technique
2020
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 238
Atıf : 137
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi