Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 1
TREATMENT of MAXILLARY LATERAL INCISOR LOSS USING A FIBRE REINFORCED ADHESIVE BRIDGE: CASE REPORT
2016
Dergi:  
Current Research in Dental Sciences
Yazar:  
Özet:

ABSTRACT In the absence of a single tooth, prosthetic treatments such as conventional fixed prosthesis and implant supporting single crown can be applied to the edentulous area. Adhesive bridges strengthened with fibre can be used as alternative treatments because they are economic and easy to repair. One of the other reasons to use the adhesive bridges as alternative treatment is that they do not require much preparation for supported teeth. In this study, we report a case of fibre reinforced adhesive bridge for work out esthetical, phonetic and functional problems in a patient who lost maxillary lateral incisor. Key Words: Maxillary lateral incisor, fibre-reinforced, adhesive bridge   ÜST YAN KESİCİ DİŞ EKSİKLİĞİNİN FİBERLE GÜÇLENDİRİLMİŞ KÖPRÜ İLE TEDAVİSİ: VAKA SUNUMU ÖZ   Tek diş eksikliğinde dişsiz boşluğun giderilmesi için, geleneksel sabit protez veya implant üstü tek kron gibi protetik tedaviler uygulanabilmektedir. Ayrıca günümüzde, fiberle güçlendirilmiş adeziv köprüler ekonomik olmaları, kolay tamir edilebilmeleri ve destek dişlerde fazla preparasyon gerektirmemeleri gibi nedenlerle alternatif tedavi seçenekleri arasında yer almaktadır. Bu çalışmada, travma nedeni ile üst sol yan kesici dişini kaybetmiş bir hastadaki estetik, fonetik ve fonksiyonel bozukluğun giderilmesi amacıyla uygulanan fiberle güçlendirilmiş köprü sunulmuştur. Anahtar Kelimeler: Üst çene yan kesici diş, fiberle güçlendirme, adeziv köprü

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Current Research in Dental Sciences

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 1.431
Atıf : 2.160
2023 Impact/Etki : 0.013
Current Research in Dental Sciences