Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 1
Cardiovascular Marker Proteins Detection in the Blood Serum Using an LSPR Chip Based on Au Nanobipyramid
2023
Dergi:  
Journal of Biomedical Photonics & Engineering
Yazar:  
Özet:

The localized surface plasmon resonance (LSPR) based technology allows the fabrication of inexpensive biosensors with very simple design for the detection of diseases. In the present work, we systematically fabricated an LSPR sensor chip using Au nanobipyramids (Au NBPs). Au NBPs with longitudinal LSPR band in the near-IR region (~900nm) exhibiting higher refractive index (RI) sensitivity are used for the sensor chip fabrication. The immobilized Au NBPs on a silanized glass coverslip were chemically modified using 11-mercaptoundecanoic acid (11-MUA) and Octanethiol monolayer, followed by activation using EDC-NHS chemistry for the immobilization of the protein molecules. For cardiovascular marker protein detection, monoclonal antibodies were immobilized on the sensor chip, and the marker proteins were detected from the blood serum obtained from the patients. Cardiovascular marker proteins N-terminal pro-B-type natriuretic peptide and cardiac troponin T (CTnT) were successfully detected on the fabricated LSPR sensor chip.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal of Biomedical Photonics & Engineering

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Biomedical Photonics & Engineering