Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 1
An Empirical Study On Inventory Management
2022
Dergi:  
İlköğretim Online
Yazar:  
Özet:

This study focuses on the management of inventories which become important in cost maximization and profit maximization, the contribution of inventories irrespective of its size, nature and an adequate level of inventory to carryout business operations and thus inventory becomes an important and integral part of business. It helps to maintain the right level of supply and reducing loss to goods or materials before they become a finished product are sold to the customer. The study which is explained indetail based on the secondary data. The tools like EOQ analysis, ABC analysis, Inventory turn overratio and FSN analysis are used for this study. It helps to identify the factors in a company’ ssuccess or failure. The data are being analysed and arrived at findings and suggestions to measure the efficiency of the inventory management. This study also suggests the way to improve the satisfactory level of inventory management.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








İlköğretim Online

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 6.985
Atıf : 20.195
2023 Impact/Etki : 0.025
İlköğretim Online