User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 ASOS INDEKS
 Views 1
Yabancı Özel Sermaye-yatırım Fonlarının (private Equity Fund) ?carried Interest? Kazancı Türkiye?de Vergilendirilebilir Mi?
2013
Journal:  
Vergi Dünyası
Author:  
Abstract:

Özel yatırım fonları (private equity fund); şirketleri ileride elden çıkarmak için satın alan fonlardır. Fonun yatırım yaptığı hedef şirketler, kollektif yatırım aracı olarak da adlandırılan bu fonlar ve fonu yöneten şirket veya kişiler farklı ülkelerde bulunabilmektedir. Fonu yöneten şirket veya kişilerin yönetim becerisinin bir sonucu olarak oluşan fon kazancından fon yönetimine düşen pay “carried interest” olarak adlandırılmaktadır. Fonu yöneten şirket veya kişiler tarafından elde edilen bu gelirin vergilendirmesinde fonların yönetim merkezinin ve yatırım yapılan hedef şirketin bulunduğu ülkelerin farklı olması halinde belirsizlik vardır. Bu çalışmada özel yatırım fonlarının (private equity fund) şirket şeklinde yapılanan yönetim merkezlerinin “carried interest” olarak adlandırılan gelirleri üzerinde yatırımın yapıldığı yani hedef şirketin bulunduğu Türkiye’nin vergilendirme hakkı değerlendirilmiştir.

Keywords:

Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Similar Articles












Vergi Dünyası

Journal Type :   Ulusal

Vergi Dünyası