Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 14
EFFECTS OF SILICON CARBIDE, MILLSCALE, AND MAGNESIA PARTICULATES ON THE MECHANICAL PROPERTIES OF HYBRID UNSATURATED POLYESTER RESIN MATRIX COMPOSITES
2018
Dergi:  
Usak University Journal of Engineering Sciences
Yazar:  
Özet:

The efficacy of reinforcement of polyester resin matrix composites with hard ceramic particles for optimal performance was studied. 5-25 wt. % of silicon carbide, millscale, and magnesia particles were applied in reinforcing unsaturated polyester resin matrix by mould casting and the microstructural and mechanical characteristics of the composites were evaluated. There was uniform distribution of silicon carbide, millscale, and magnesia particles in the polymer composites matrix from the scanning electron microscopy (SEM) result. The highest mechanical properties in terms of ultimate tensile strength (73.75 MPa), flexural strength (74.89 MPa), hardness (98.76 BHN), and impact energy (24.85 J) was exhibited by the hybrid composite at 15 wt. % reinforcement. This shows the efficacy of hybridisation and the high potential of the composite for wider applications.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Usak University Journal of Engineering Sciences

Dergi Türü :   Uluslararası

Usak University Journal of Engineering Sciences