Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 14
TEACHERS’ AWARENESS AND ACTUAL PRACTICES OF 21st CENTURY LEARNING AND INNOVATION SKILLS
2021
Dergi:  
International Online Journal of Education and Teaching
Yazar:  
Özet:

This research study targets to examine Turkish teachers of English language awareness, motivation, organization (institution), and actual classroom practices in terms of 21st century learning and innovation skills which are named as communication, collaboration, critical thinking, and creativity skills. For this purpose, 26 Turkish teachers of English language at Fırat University School of Foreign Languages were selected as the participants. With the aim of maintain the research study, mixed method descriptive case study was conducted. In order to gather data, a questionnaire (self-report instrument) and interviews were employed. Convenience sampling was administered in the phase of participant selection. Moreover, the collected quantitative data was analysed on SPSS program version 2.00 and qualitative data was analysed with reference to interview questions. At the result session, the analysis were explained and discussed in order to be a source, and present a different point of view for the further researches. The findings of the study proved that Turkish teachers of English Language in the context of the study were in short of theoretical and conceptual knowledge regarding 21st century learning and innovation skills, though they were excited to boost them up in the classrooms. Keywords: 21st century learning and innovation skills, 4Cs, communication, creativity, critical thinking, collaboration.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








International Online Journal of Education and Teaching

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 232
Atıf : 95
International Online Journal of Education and Teaching