Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 13
Papillary Carcinoma in Thyroglossal Duct Cyst
2009
Dergi:  
Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Thyroglossal duct carcinoma is a rare malignancy occuring in approximately 1% of all thyroglossal duct cysts. The diagnosis is usually made on histopathological examination of the excised thyroglossal duct cyst. A 36-year old woman with a cystic midline neck mass was presented as a thyroglossal duct cyst, and she underwent Sistrunk operation. Histopathological examination of the excised cyst revealed papillary carcinoma in the thyroglossal duct cyst. An ultrasound imaging and a scintigraphy of the thyroid gland were taken. Although the scintigraphy was normal, the ultrasound detected a 1 mm nodule in the gland. An ultrasound-guided fine needle aspiration biopsy from the nodule was performed in order to determine whether it was a papillary carcinoma focus. The cytology indicated no malignant focus. No other treatment was added to Sistrunk operation. Neither a recurrence of the tumor nor a thyroid tumor was diagnosed in a follow-up period of 2 years.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 103
Atıf : 4
2023 Impact/Etki : 0.036
Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Dergisi