Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
Nadir Bir Durum Gözkapağı Onkositomu
2020
Dergi:  
Bağcılar Tıp Bülteni
Yazar:  
Özet:

Göz kapağı tümörleri en sık deri kaynaklı olup, lacrimal gland ve adnex kaynaklı olanlar oldukça nadirdir. Oksifilik adenom (onkositom) genellikle iç organda olmasına rağmen, göz çevresi de tutabildiği nadir bölgelerden biridir. Onkositomlar genellikle göz çevresindeki kistik lezyonlar olarak görülen ve punktum biyopsileri ile teşhis edilebilen nadir görülen benign tümörlerden biridir. Total olarak eksize edilmezse lokal agresif seyredip malignleşebilen tümörlerdendir. Periokuler, peripunktal ve lakrimal gland yerleşimli olgular literatürde yer almasına rağmen, göz kapağı yerleşimi oldukça nadirdir.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Bağcılar Tıp Bülteni

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 284
Atıf : 6
Bağcılar Tıp Bülteni