Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 1
Revised polyhedral conic functions algorithm for supervised classification
2020
Dergi:  
Turkish Journal of Electrical Engineering and Computer Science
Yazar:  
Özet:

In supervised classification, obtaining nonlinear separating functions from an algorithm is crucial for prediction accuracy. This paper analyzes the polyhedral conic functions (PCF) algorithm that generates nonlinear separating functions by only solving simple subproblems. Then, a revised version of the algorithm is developed that achieves better generalization and fast training while maintaining the simplicity and high prediction accuracy of the original PCF algorithm. This is accomplished by making the following modifications to the subproblem: extension of the objective function with a regularization term, relaxation of a hard constraint set and introduction of a new error term. Experimental results show that the modifications provide %12 better generalization on average and up to 10x faster training. This paper also contributes to the literature by providing detailed comparisons of the other classification algorithms that use polyhedral conic functions for the first time.

Anahtar Kelimeler:

null
2020
Yazar:  
0
2020
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Turkish Journal of Electrical Engineering and Computer Science

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 2.879
Atıf : 1.406
2023 Impact/Etki : 0.016
Turkish Journal of Electrical Engineering and Computer Science