Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
 İndirme 3
Actıvated Protein C Resisiance ın A Case With Bilateral Central Retinal Vein Occlusion
2001
Dergi:  
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bilateral retinal venous occlusion and retinal neovascularisation were diagnosed in a 48 years old male patient. He had pulmonary and cerebrovascular events, It was thought that a decrease of activated protein C resistance may be present. After excluding vasoocclusive diseases, we searched for the levels of protein C, protein S and presence of activated protein C resistance. Low levels of activated protein C resistance are considered to be related to 'familial venous thromboembolism'. A relation is found among arterial and venous thrombosis, recurrent spontaneous abortions, cerebrovascular occlusion, acute myocard infarction and activated protein C resistance. The presence of activated protein C resistance in a young patient with sudden vision loss, retinal arterial and venous occlusion and retinal neovascularisation may be helpful to confirm the diagnosis.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 985
Atıf : 191
2023 Impact/Etki : 0.094
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dergisi