Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 4
 İndirme 1
Stuedies On the Toxicity Effect of Mercuric Chloride on The Ovary (Gonads) In Gambusia Affnins
2021
Dergi:  
Turkish Online Journal of Qualitative Inquiry
Yazar:  
Özet:

Mercury is a naturally occurring metal with a long history of human uses. It has been found in Egyptian tombs dating back to 1500B.C. more recently, scientists have said that the substance can be behave as a neurotoxin in certain form and harm unborn children if ingested by pregnant women. Mercury an its compounds have found usage in a very wide range of activites through the ages. In the present study the toxic effects of heavy metals on fish in aquatic ecosystem, heavy metals are considered as the most important pollutants. Heavy metal such mercury are of the most important pollutant which effect aquatic environment and fish. Lethal and sub lethal doses are prepared in different ppm. or concentration of mercury chloride and their toxic effects in gonads.

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Turkish Online Journal of Qualitative Inquiry

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 4.283
Atıf : 1.161
2023 Impact/Etki : 0.002
Turkish Online Journal of Qualitative Inquiry