Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 32
 İndirme 1
Emre Dölen’in “Cumhuriyet Döneminde Türkiye’de Bilim Konusunda Bir Kitap Üzerine Eleştiri ve Düşünceler”ine Cevap
2021
Dergi:  
Dört Öge
Yazar:  
Özet:

Sayın Emre Dölen’in Osmanlı Bilimi Araştırmaları dergisinde “Cumhuriyet Döneminde Türkiye’de Bilim Konusunda Bir Kitap Üzerine Eleştiri ve Düşünceler” başlığıyla yayımladığı yazıya cevap olarak aşağıda okuyacağınız satırların muhatabı sadece kendisi değil onun yalanlar, yanlışlar ve yutturmacalarla dolu “kitap eleştirisi”ni okuyup yanlış bazı fikirlere kapılanlardır.

Anahtar Kelimeler:

Reply to Emre Dölen's "Criticism and thoughts on a book on science in Turkey during the Republic"
2021
Dergi:  
Dört Öge
Yazar:  
Özet:

Mr. Emre Dölen published in the Journal of Ottoman Scientific Research with the title "Critics and Thoughts on a Book on Science in the Republic of Turkey" in response to the following lines that you will read are not only he himself, but the "book criticism" full of lies, errors and insults, and they are caught in some wrong ideas.

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Dergi:  
Dört Öge
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Dört Öge

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 281
Atıf : 520
2023 Impact/Etki : 0.091
Dört Öge