Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 11
Casing vibration signal characteristic extractions and applications in rolling bearing
2021
Dergi:  
Journal of Vibroengineering
Yazar:  
Özet:

A method of combining autocorrelation function with cyclostationary theory and Hilbert envelope analysis is proposed and applied to extract characteristic frequency of rolling bearing. Meanwhile, mean power ratio is calculated and used to identify the fault types of aero-engine rolling bearing based on single-channel casing vibration signal. To verify the effectiveness of proposed method, a comparing analysis is carried out between traditional studies and proposed new method. Furthermore, the influences on the extraction of characteristics and calculation of mean power ratio are taken into account, including the ones of sensor installation position, fault types, type of experiment rigs, failure mode and rotational speed of rolling bearing. The result shows that the proposed method can diagnose running conditions and identify fault types of rolling bearing accurately and effectively just by single-channel casing vibration signal.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal of Vibroengineering

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Vibroengineering