Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 10
 İndirme 1
The Importance of Use of Computer Technology in Ecological Livestock
2017
Dergi:  
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi
Yazar:  
Özet:

Ecological livestock is a production method which allows all kinds of natural behaviors to be shown, fed with ecological feeds, in order to increase efficiency additives are not used, healthier products are offered to consumers, is sensitive to environmental awareness and animal rights. Especially in recent times, livestock sector has been in demand due to significantly increase of demand for ecological products. Main purpose of ecological agriculture is maintaining production optimization in the life chain between soil, plants, animals and humans healthfully. For this purpose, it is necessary that computer technology should be used at every stage of ecological animal husbandry. Although family-run businesses are in the forefront nowadays, computer technology is not utilized sufficiently. Consequently, information cannot be recorded regularly at every stage of breeding by them. Essential automation system is accompanied by record keeping system that is obligatory and necessary for ecological animal husbandry. Utilizing computer technologies will be crucial in terms of effective use of livestock organizations, creation of ecological animal production policies and strategies, and more active involvement in production planning.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler










Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi

Alan :   Ziraat, Orman ve Su Ürünleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 2.775
Atıf : 3.133
2023 Impact/Etki : 0.105
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi