Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 29
 İndirme 4
Influence of Garlic and Hot Pepper Sauce on the Quality of Marinated Anchovies during 7 Months at 4°C Storage
2020
Dergi:  
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi
Yazar:  
Özet:

Marinated anchovies produced in a fish processing plant in Samsun province (with 3% garlic and 3% hot pepper sauce) were filled in plastic jars and vacuum packed. Physical, chemical and microbiological analyses of the samples were performed to determine the effects of garlic and hot pepper sauce on the shelf life of marinated anchovies. Total viable bacteria count (TVB), lactic acid bacteria count (LAB), Enterobacteriaceae count, biogenic amines (histamine, tyramine, cadaverine, putrescine, tryptamine), pH, total volatile basic nitrogen (TVB-N), thiobarbituric acid (TBA) analysis were performed during 7 months of storage at 4°C. Comparing the control group with garlic added and hot pepper sauce added samples, garlic addition reduced the microbial growth and provided that the samples retained their physicochemical properties (TBA, TVB-N) for a longer period time. The amounts of biogenic amines were determined less in garlic added samples.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi

Alan :   Ziraat, Orman ve Su Ürünleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 2.775
Atıf : 3.120
2023 Impact/Etki : 0.105
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi