Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 8
RESEARCHES ABOUT "KOROGHLU" IN THE SECOND HALF OF THE XX CENTURY
2020
Dergi:  
Dədə Qorqud
Yazar:  
Özet:

The epos of epic folklore, transmitted by the ashugs to the tradition of storytelling, the era of great historical events and heroism, is the most magnificent work of folklore. From this point of view, the“Koroglu” epic is one of the epics that has become widespread among the Turkic peoples. The collection,publication and research work in Azerbaijan in the second half of the 20th century have become wider and a separate field of research. The works of scientists and researchers of that period are very great: Farhad Farhadov, Azad Nabiev, Khalig Koroglu, Vagif Valiev, Rustam Rustamzade, Mursal Khakimov, Dilara Aliyeva, Nizami Jafarov, Bahlul Abdullah, Israfil Abbasly and others. After the second half of the 20th century,many legends were published. Extensive research was being conducted in this area. In this article, widely recognized studies in the second half of the 20th century were classified, new publications and new searches were published.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Dədə Qorqud

Dergi Türü :   Uluslararası

Dədə Qorqud