Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 22
Türkiye'nin Akdeniz Bölgesi’nden Xerophorus donadinii (Bon) Vizzini, Consiglio & M. Marchetti (Callistosporiaceae: Agaricales)
2021
Dergi:  
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yazar:  
Özet:

Xerophorus donadinii (Bon) Vizzini, Consiglio & M. Marchetti has been identified from the Mediterranean Region of Turkey based on morphological characters and molecular phylogenetic studies. A combined dataset generated from nuclear ribosomal internal transcribed spacer and nuclear ribosomal DNA large subunit gene sequences is used to assess its position within Callistosporiaceae. Color photographs from its natural habitat, morphological descriptions and line-drawings of microscopic characters are provided.

Anahtar Kelimeler:

Xerophorus Donadinii (bon) Vizzini, Consiglio & M. Marchetti (callistosporiaceae: Agaricales) From Mediterranean Region Of Turkey
2021
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 141
Atıf : 178
2023 Impact/Etki : 0.033
Quarter
Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı
Q4
108/135

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Q4
67/73

Mühendislik Temel Alanı
Q4
100/114

Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi