Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 7
Diets and risk practice for food disorders: reviewing scientific evidence
2020
Dergi:  
Revista Brasileira de Obesidade, Nutrição e Emagrecimento
Yazar:  
Özet:

Tireless search for the “perfect body†generates body dissatisfaction and the mistaken association of thinness with health and success, a thought that is often present in the genesis of eating disorders (ED). To identify in the scientific literature the association between diet practice and ATs. Systematic review of the scientific literature with research in Scielo, Pubmed and Science Direct databases. The search period for articles for review was from May to September 2019, considering publications from the last 10 years. An important prevalence of high score of the questionnaires was observed: Eating Attitudes Test-26 (EAT-26), Edinburgh Bulimic Investigation Test (BITE), Sociocultural Attitudes to Appearance Questionnaire-3 (SATAQ-3), Risky Eating Behavior Questionnaire (BQREB), and Orthorexia Nervous Identification Questionnaire (ORTO-15) in those who were dieting, with or without follow-up, especially in young women. Dieting is associated with the development of EDs.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Revista Brasileira de Obesidade, Nutrição e Emagrecimento

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.167
Atıf : 3
Revista Brasileira de Obesidade, Nutrição e Emagrecimento