Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 8
Numbered-Board Quiz with TGT to Improve Students’ Science Achievement based on Learning Motivation
2018
Dergi:  
International Journal of Educational Research Review
Yazar:  
Özet:

This research is conducted to know the effect of Team Games Tournament (TGT) learning model with “Numbered-Board Quiz” game in increasing science learning achievement of four grade students in Sawahan, Madiun. This quasi-experimental research used pretest-posttest control group design. The samples in this research was 154 students from 6 elementary schools, 79 students are in experiment group and 75 students are in control group. Students in experiment group are given treatment with TGT learning model while students in control class are given treatment conventional learning model that is direct teaching. Data analysis used ANOVA in this research indicate that learning model and the students 'learning motivation have a significant impact on the science course achievement. Students’ science achiement used Teams Games Tournament with Numbered-Board Quiz is better than the science learning achievement used direct learning. After this study, it’s expected that many learning model innovations are used by teachers in teaching and learning activities

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler




International Journal of Educational Research Review

Dergi Türü :   Uluslararası

International Journal of Educational Research Review