Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
Management of Renal Colic in Pediatric Patients: Current Medical and Surgical Treatment
2014
Dergi:  
The Journal Of Pediatric Research
Yazar:  
Özet:

Renal colic is an emergent urological problem occurring due to kidney stone disease and characterized by severe pain and is a common cause of admission to emergency departments. Renal colic is one of the most uncomfortable diseases in children due to pain it causes. Also when it leads to blockage in the urinary tract, it may cause permanent renal damage. The main purpose of emergency treatment is to control pain effectively, and resolve urinary obstruction without causing loss of renal function. Treating the potential urinary tract infection is the other goal as well. Pediatric stone disease is different from adults’ in terms of clinical presentation and treatment. In this review, studies regarding the management of pediatric patients with renal colic in emergency department are reviewed.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












The Journal Of Pediatric Research

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 591
Atıf : 211
2023 Impact/Etki : 0.014
The Journal Of Pediatric Research