Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 2
Jenny White. Turkish Kaleidoscope: Fractured Lives in a Time of Violence. New Jersey: Princeton University Press, 2021.
2024
Dergi:  
Folklor/Edebiyat
Yazar:  
Özet:

Jenny White, a US cultural anthropologist who has been working on different aspects of contemporary cultures in Turkey since the 1970’s, has a special place in ethnographic studies of Turkey. Currently professor emerita at Stockholm University Institute for Turkish Institute, she studied psychology at Hacettepe University and learned Turkish there. With a native proficiency working in Turkish, her publications on Turkey include several books with significant awards and several other impactful articles on Turkey. Her work include Muslim Nationalism and the New Turks (Princeton University, 2014), Islamist Mobilization in Turkey: A Study in Vernacular Politics (University of Washington Press, 2002) and Money Makes Us Relatives: Women’s Labor in Urban Turkey (University of Texas Press, 1994). She also authored a series of history-based novels focusing on nineteenth century Ottoman culture: The Winter Thief (W. W. Norton & Company, Inc., 2010), The Abyssinian Proof (W. W. Norton & Company, Inc., 2009), and The Sultan’s Seal (W. W. Norton & Company, Inc., 2007). Now with through Turkish Kaleidoscope: Fractured Lives in a Time of Violence (2021), Jenny White reaches out to her audience with a graphic novel written by her and illustrated by Ergün Gündüz.

Anahtar Kelimeler:

0
2024
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Folklor/Edebiyat

Alan :   Filoloji

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 984
Atıf : 2.414
2023 Impact/Etki : 0.17
Folklor/Edebiyat