Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 8
 İndirme 5
“This is not my fatherland” Female Genital Mutilation/Cutting in the context of migration: narratives of Nigerian women asylum seekers / “Esta não é a minha pátria”. Mutilação/Corte Genital Feminino no contexto da migração: narrativas de mulheres nigerianas em busca de asilo
2016
Dergi:  
REVISTA BRASILEIRA DE DIREITO
Yazar:  
Özet:

Abstract: This paper presents the results of a qualitative research study conducted with nine women asylum seekers from southern Nigeria and residents of the city of Perugia who have undergone the practice of Female Genital Mutilation/Cutting (The common acronym is FGM/C) in Nigeria. The survey explores the migratory and life experiences of these women, and how they live while managing their migratory identities, in order to understand how the migration process affects the system of opinions, attitudes and meanings related to FMG/C as experienced by Nigerian women who were interviewed using a transnational perspective and a gender-sensitive approach.

Anahtar Kelimeler:

0
2016
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler
REVISTA BRASILEIRA DE DIREITO

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 355
REVISTA BRASILEIRA DE DIREITO