Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 10
 İndirme 1
Asymptomatic partial atrioventricular septal defect patient admitted in adulthood
2018
Dergi:  
Cumhuriyet Tıp Dergisi
Yazar:  
Özet:

Partial atrioventricular septal defect (PAVSD) is one of the congenital heart diseases. Significant number of patients may be undiagnosed until older ages and reach adult life asymptomatically. Only few of those can reach adulthood without timely diagnosis and surgical correction. We report a 36 years old PAVSD case firstly diagnosed by routine echocardiography that had exertional dyspnea for one year. Because of PAVSD has long term detrimental effects on the right cardiac chambers, we proposed the operation to the patient.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Cumhuriyet Tıp Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.135
Atıf : 1.207
2023 Impact/Etki : 0.008
Quarter
Sağlık Bilimleri Temel Alanı
Q4
206/222

Cumhuriyet Tıp Dergisi