Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 26
 İndirme 3
ISOLATION AND CHARACTERIZATION OF ACTIVE PROBIOTIC ORGANISMS IN FERMENTED ZEA MAYS, PENTADETHRA MACROPHYLLA BENTH,AND RICINUS COMMUNIS
2021
Dergi:  
International Journal of Advanced Research
Yazar:  
Özet:

Active probiotic organisms are good bacteria considered to be live micro-organisms that are obtained from fermented foods. Evidence has shown that probiotics are essential in human health. This studys primary objective is to isolate and characterize the active probiotic organisms present in certain fermented food samples. Maize, African oil bean, and castor oil were subjected to analysis. The result found the presence of active probiotic organisms such as Pedioccocus, Lactobacillus, Micrococcus, and Bacillus species. The study concluded that these organisms are responsible for the fermentation of carbohydrates and protein-rich seeds.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








International Journal of Advanced Research

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 10.413
Atıf : 697
International Journal of Advanced Research