Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 11
The Roles of Doxorubicin in Hepatocellular Carcinoma
2013
Dergi:  
ADMET & DMPK
Yazar:  
Özet:

Liver cancer is the third most common cause of death from cancer worldwide. Hepatocellular carcinoma (HCC) accounts for 80 – 90 % of all primary liver cancers. The mortality of HCC is high, and the treatment options are limited. Doxorubicin exhibits a broad spectrum of anti-tumour activity. When administrated via the hepatic artery, doxorubicin showed anti-tumour effects and partial response in HCC patients. In this mini review, we will first outline the treatment options for HCC. Then, we will briefly discuss the pharmacological, toxicological and pharmacokinetic aspects of doxorubicin. Finally, we will review the new developments and future directions of using doxorubicin in the therapy of HCC.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












ADMET & DMPK

Dergi Türü :   Uluslararası

ADMET & DMPK