Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 3
El antiguo reino de Ugarit. ¿En busca de la paz?
2018
Dergi:  
Vínculos de Historia
Yazar:  
Özet:

Tradicionalmente se ha considerado que el antiguo reino de Ugarit, como mínimo durante el período que cubren los archivos de la ciudad (ca. 1350-1200 a. C.), fue un reino ajeno al ámbito de la guerra. De acuerdo con esta postura, Ugarit se habría preocupado esencialmente por el comercio y las relaciones internacionales, eludiendo, siempre que le fue posible, implicarse en los frecuentes conflictos bélicos de la zona. Como resultado de esa tendencia, Ugarit resultaba ser un oasis de paz en medio de un mundo a menudo turbulento. En el presente artículo repasaremos las evidencias y los argumentos que han llevado a formular esos planteamientos, al tiempo que analizaremos algunas posibilidades alternativas a ese discurso.

Anahtar Kelimeler:

0
2018
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler


Vínculos de Historia

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 488
Atıf : 3
Vínculos de Historia