Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 5
 Görüntüleme 8
Effects of Teat Shape on Milk Yield and Milking Traits in Brown Swiss Cows
2005
Dergi:  
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
Yazar:  
Özet:

Effects of teat measurement and teat shape on milking time, milk flow rate and milk yield in Brown Swiss cows were evaluated. The means of 305-day milk yield for cylindrical, funnel and bottle teat shape groups were 3156, 3169 and 2377 kg, respectively. The mean values for the milking time in 1st2nd and 3rd milk yield groups were 6.54, 6.56 and 6.20 min and the differences were not statistically significant. Length and diameter of front and rear teats were negatively correlated with milk flow rate. Milk flow rate showed significant correlations with 305-day milk yield and milk yield per milking (P < 0.001). There was a significant negative correlation between milking time and milk flow rate (P < 0.001). In conclusion, 305-day milk yield of bottle teat shape cows was lower than that of cylindrical and funnel teat shape cows.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler










Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

Dergi Türü :   other

Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences