Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 19
 İndirme 1
Some assessments of environmental law in Cuba
2010
Dergi:  
Novedades en Población
Yazar:  
Özet:

Abstract This article aims to establish an approach to environmental law and its close relationship with sun and beach tourism, which is ultimately the most demanded in Cuba, recognizing tourism as a category of sustainable development, which becomes sustainable tourism. , it is about sun and beach tourism or coastal tourism seen from a legal perspective, DL which regulates its sustainable activity in its provisions as the best alternative to guarantee and develop tourist activity with a component of quality and sustainability for those who enjoy leisure. An attempt is made to make a brief assessment of the legal law applied to the environment and specifically to the tourism activity of the coastal zone, precisely because Cuba is an island and has beautiful beaches and excellent cays for that purpose, which are legally protected by regulating the behavior of the man, and his interaction with biological diversity

Anahtar Kelimeler:

0
2010
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Novedades en Población

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 437
Atıf : 2
Novedades en Población