Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 10
IXPRUM- A novel agile model for software development
2012
Dergi:  
Current Proceedings on Technology
Yazar:  
Özet:

    Extreme Programming (XP) and Scrum are considered the most commonly used agile models by software developers. XP is a software development model that tries to improve software quality and makes it flexible to respond rapidly changing customer requirements. Scrum is a framework instead of a complete process or methodology.  It does not provide detailed descriptions of each and every process in a project. It leaves everything to the development team and focuses on project management practices while XP lacks these practices. In this paper, we propose a novel agile model named IXPRUM(Integrated XP and scRUM)by merging Scrum practices into XP phases which improves the quality and productivity of delivered software products. The validity of the proposed model is tested by conducting a case study under the guidelines of proposed IXPRUM model.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Current Proceedings on Technology

Dergi Türü :   Uluslararası

Current Proceedings on Technology