Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 6
Influence of fabrication temperature on the structural features of chitosan gels for tissue engineering applications
2019
Dergi:  
International Advanced Researches and Engineering Journal
Yazar:  
Özet:

Chitosan is a natural polymer synthesized from the chitin of crab, lobster shells, fungal mycelia and shrimp. It has been used for biomedical applications in many different structures including thin film, nanofibrous membrane, sponge, microsphere, hydrogel and cryogel because of its non-toxicity, biodegradability, biocompatibility and antibacterial properties. Cryogelation technique is based on the crosslinking of polymers or crosslinking polymerization of monomers in the presence of crosslinking agents at temperatures below zero. On the other hand, hydrogels are mainly prepared at room temperature. In this study, chitosan gels were prepared at different reaction temperatures (-25, 0 and +25°C). Swelling profiles revealed that with decreasing reaction temperature swelling ratio increased. In addition, the degradation rate of chitosan gels prepared at -25 and +25°C was measured 50.60 and 30.88%, respectively. Results indicate that reaction temperature affects the architecture and characterization results of the gels. 

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






International Advanced Researches and Engineering Journal

Dergi Türü :   Uluslararası

International Advanced Researches and Engineering Journal