Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
 İndirme 1
Second-order gauge-invariant perturbation theory and conserved charges in cosmological Einstein gravity
2019
Dergi:  
Turkish Journal of Physics
Yazar:  
Özet:

Recently a new approach in constructing the conserved charges in cosmological Einstein gravity was given. In this new formulation, instead of using the explicit form of the field equations, a covariantly conserved rank-four tensor was used. In the resulting charge expression, instead of the first derivative of the metric perturbation, the linearized Riemann tensor appears along with the derivative of the background Killing vector fields. Here we give a detailed analysis of the first-order and the second-order perturbation theory in a gauge-invariant form in cosmological Einstein gravity. The linearized Einstein tensor is gauge-invariant at the first order but it is not so at the second order, which complicates the discussion. This method depends on the assumption that the first-order metric perturbation can be decomposed into gauge-variant and gauge-invariant parts and the gauge-variant parts do not contribute to physical quantities.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Turkish Journal of Physics

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.313
Atıf : 223
Turkish Journal of Physics