Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 4
Not for Sale – on Rights of Victims of Human Trafficking after the ECHR Judgement in Rantsev v. Cyprus and Russia
2010
Dergi:  
Croatian Academy of Legal Sciences Yearbook
Yazar:  
Özet:

Two turning points in the affirmation of rights of victims of human trafficking as a modern form of slavery have been provided by the Council of Europe Convention on Action against Trafficking in Human Beings of 2005 and the ECHR judgment in Rantsev v. Cyprus and Russia, January 2010, stating that human trafficking falls within the scope of Article 4 of the European Convention for the Protection of Human Rights and Fundamental Freedoms. The author analyzes the effects of these two historic documents on the system for the prevention of human trafficking in the Republic of Croatia in the part relating to the implementation of the provision on non-punishment of victims of human trafficking and the right of these persons to state compensation.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler


Croatian Academy of Legal Sciences Yearbook

Dergi Türü :   Uluslararası

Croatian Academy of Legal Sciences Yearbook