Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 13
 İndirme 1
THE PROPERTIES OF CADMIUM OXIDE-CARBON NANOTUBE NANOCOMPOSITE SYNTHESIZED VIA SOL-GEL METHOD
2019
Dergi:  
European Journal of Technique
Yazar:  
Özet:

In this study, cadmium oxide based carbon nanotube reinforced material was produced and the optical and electrical properties of the obtained composite were investigated. After the carbon nanotubes used as reinforcement material were synthesized using the chemical vapor deposition method, they were supplemented at different ratios to the commercially available cadmium oxide powders. As another group of samples; cadmium oxide powders were synthesized by the sol-gel method and the carbon nanotubes were again supplemented at different ratios. Synthesized carbon nanotubes were subjected to Transmission Electron Microscope examination. Composite materials obtained were examined by Scanning Electron Microscope. Then, the changes in the electrical conductivity of the composites obtained by temperature were measured. The optical properties of the composites were determined by taking UV-vis spectrometers.

Anahtar Kelimeler:

0
2019
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










European Journal of Technique

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 281
Atıf : 234
2023 Impact/Etki : 0.13
European Journal of Technique