Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
PURIFICATION AND PARTIAL CHARACTERIZATION OF L-ASPARAGINASE ENZYME PRODUCED BY NEWLY ISOLATE BACILLUS SP.
2017
Dergi:  
IIUM Engineering Journal
Yazar:  
Özet:

Abstract A newly bacterial producing L-asparaginase was successful isolated from Sungai Klah Hot Spring, Perak, Malaysia and identified as Bacillus sp. It was the best L-asparaginase producer as compared to other isolates. Production of L-asparaginase from the microbial strain was carried out under liquid fermentation. The crude enzyme was then centrifuged and precipitated with ammonium sulfate before further purified with chromatographic method. The ion exchange chromatography HiTrap DEAE-Sepharose Fast Flow column followed by separation on Superose 12 gel filtration were used to obtain pure enzyme. The purified enzyme showed 10.11 U/mg of specific activity, 50.07% yield with 2.21 fold purification. The purified enzyme was found to be dimer in form, with a molecular weight of 65 kDa as estimated by SDS-PAGE. The maximum activity of the purified L-asparaginase was observed at pH 9 and temperature of 60°C.

Anahtar Kelimeler:

0
2017
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








IIUM Engineering Journal

Dergi Türü :   Uluslararası

IIUM Engineering Journal