Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
 İndirme 1
Labile hemoglobin A1c: a factor affecting the estimation of glycated hemoglobin
2017
Dergi:  
Journal of Clinical and Experimental Investigations
Yazar:  
Özet:

Labile hemoglobin A1c (also known as pre-HbA1c or LA1c or pre-glycohemoglobin) an unstable form, is a Schiff base formed during non-enzymatic glycation of hemoglobin. The concentration of labile fraction varies with acute change in plasma glucose level. Labile hemoglobin A1c fraction cannot be separated from the stable ketoamine fraction by most of the methods available for estimation of glycated hemoglobin (HbA1c). Though ion-exchange HPLC (high pressure liquid chromatography) method can separate the labile HbA1c fraction, but in some situation abnormally high level of this fraction may serve as a pre-analytical error interfering in estimation of glycated hemoglobin. By focusing on the hemoglobin chromatogram, reporting of this pre-analytical error can be minimized in HPLC method.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal of Clinical and Experimental Investigations

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 583
Atıf : 246
Journal of Clinical and Experimental Investigations