Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 1
The Cicvarićs as Pioneers of Cultural Entrepreneurship in Serbia
2023
Dergi:  
Konservatoryum
Yazar:  
Özet:

In this article, I focus on the activities of the Cicvarićs, a notable Roma music family from the western Serbian town of Šabac. I begin by overviewing cultural entrepreneurship and its characteristics and then provide the context for a discussion of the Cicvarićs’ activities as regards the traditional role of Roma musicians in Serbia and the musical life of Šabac at the time. Following a discussion of their repertoire and the innovative business practices that they introduced, I conclude by highlighting the aspects of their work that can be assessed today as examples of cultural entrepreneurship. I conceptualize the Cicvarićs as pioneers of cultural entrepreneurship in Serbia, paying attention to the notions of supply and demand, economic development, and historical processes of producing, distributing, and consuming urban folk music in Serbia.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Dergi:  
Konservatoryum
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Konservatoryum

Dergi Türü :   Uluslararası

Konservatoryum