Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 3
Bifurcation theory of flexible exchange rates in the new Keynesian model: An Application
2016
Dergi:  
Communication in Mathematical Modeling and Applications
Yazar:  
Özet:

Formerly, the fixed exchange rate was identified as the main policy in economy, but in time it has been proved that the applicability of this policy in economy is not possible. With the new Keynesian approach, this situation has led to the formation and development of new monetary policies. The Keynesian model monetary policy in this article has been based on the flexible exchange rate. By applying the bifurcation theory on monetary policy parameters the interrelations among the inflation target value, the output gap and the equilibrium real interest rate were examined.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Communication in Mathematical Modeling and Applications

Dergi Türü :   Uluslararası

Communication in Mathematical Modeling and Applications