Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 3
The spider genus Pterotricha in Iran, with the description of a new genus (Araneae, Gnaphosidae)
2018
Dergi:  
ZooKeys
Yazar:  
Özet:

The spider genus Pterotricha Kulczyński, 1903 (Gnaphosidae) is surveyed in Iran. To date, three species of this genus were known in the country: P. loeffleri (Roewer, 1955), P. lentiginosa (C. L. Koch, 1837) and P. pseudoparasyriaca Nuruyeva & Huseynov, 2016. Here two new species are described, P. kovblyuki Zamani & Marusik, sp. n. (♂, western Iran) and P. montana Zamani & Marusik, sp. n. (♀, central and southwestern Iran), and P. cf. dalmasi Fage, 1929 (from Algeria to Jordan) is reported in Iran for the first time. Pterotricha tikaderi Gajbe, 1983 syn. n. (India) and P. loeffleri (Roewer, 1955), syn. n. are synonymized with P. strandi Spassky, 1936 (hitherto known from Turkmenistan only). The record of P. lentiginosa from Iran is apparently based on misidentification. A distribution map of the genus in Iran with new provincial records is provided. In addition, Iranotricha Zamani & Marusik, gen. n., a new genus closely related to Pterotricha, is described from southeastern Iran with the type species I. lutensis Zamani & Marusik, sp. n.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler










ZooKeys

Dergi Türü :   Uluslararası

ZooKeys