Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 42
 İndirme 2
FASHIONING THE BODY THROUGH WOMEN’S MAGAZINES: REMAKING THE “MODERN TURKISH WOMAN” IN THE EARLY REPUBLICAN PERIOD
2011
Dergi:  
Türkiye İletişim Araştırmaları Dergisi
Yazar:  
Özet:

This study explores the newly constructed female identities and subjectivities of the early republican era in Turkey. Through a thematic analysis of four contemporary women’s magazines (Aile Dostu Ev-İş, Kadın-Ev and Asrın Kadını) it aims to examine how female bodies were refashioned in the magazines to fit the image of the newly constructed “woman of the republic”. It argues that the subjectivities offered by the magazines point to a dialogically constructed narrative identity which is not stable but fluid.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler
Türkiye İletişim Araştırmaları Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 351
Atıf : 990
2023 Impact/Etki : 0.15
Türkiye İletişim Araştırmaları Dergisi