Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 8
 İndirme 1
Strong convergence with a modified iterative projection method for hierarchical fixed point problems and variational inequalities
2016
Dergi:  
New Trends in Mathematical Sciences
Yazar:  
Özet:

Let  be a nonempty closed convex subset of a real Hilbert space . Let  be a sequence of nearly nonexpansive mappings such that . Let  be a -Lipschitzian mapping and  be a -Lipschitzian and -strongly monotone operator. This paper deals with a modified iterative projection method for approximating a solution of the hierarchical fixed point problem. It is shown that under certain approximate assumptions on the operators and parameters, the modified iterative sequence  converges strongly to  which is also the unique solution of the following variational inequality:                                            As a special case, this projection method can be used to find the minimum norm solution of above variational inequality; namely, the unique solution  to the quadratic minimization problem: . The results here improve and extend some recent corresponding results of other authors.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






New Trends in Mathematical Sciences

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 581
Atıf : 154
2023 Impact/Etki : 0.023
New Trends in Mathematical Sciences