Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 16
 İndirme 6
Stories from Cancer Camp: Tales of Glitter and Gratitude
2014
Dergi:  
Journal of Applied Hermeneutics
Yazar:  
Özet:

Abstract Each year in Canada, approximately 1400 children and adolescents under the age of 20 are diagnosed with cancer.  It is well recognized that childhood cancer affects the entire family, and innumerable challenges accompany this diagnosis. In recognition of the challenges that accompany this disease, cancer camps started in the 1970s to help children and their families escape the rigidity and severity of cancer treatment. Very little is known about how camps affect these families, and to that end, a philosophical hermeneutic study was conducted to understand the meaning of children’s cancer camps for the child with cancer and the family.  Six families were interviewed to bring understanding to this topic, and while the research included findings related to the concept of play, fit and acceptance, grief, and community, this paper will detail the finding related to storytelling and the reshaping of experiences that happens by virtue of being at camp.

Anahtar Kelimeler:

null
2014
Yazar:  
0
2014
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Journal of Applied Hermeneutics

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 121
Atıf : 31
2023 Impact/Etki : 0.04
Journal of Applied Hermeneutics