Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 1
ASSESMENT OF THE USE OF DIATOMITE AND PUMICE IN STONE MASTIC ASPHALT AS STABILIZER
2016
Dergi:  
The Online Journal of Science and Technology
Yazar:  
Özet:

Stone Matrix Asphalt (SMA) has been preferred to start because of its better resistance to rutting due to slow, heavy and high volume of traffic. Structure of SMA consists of high coarse aggregate, high asphalt contents and fiber additives as stabilizers. The stabilizing additives generally composed of cellulose fibers, mineral fibers or polymers are added to SMA mixtures to prevent draindown from the mixture. In this study, usability of diatomite and pumice are investigated in SMA as stabilizer. Initially, Marshall samples of SMA mixtures with cellulose fibers with varying binder content are prepared. The optimum binder content is determined keeping the suggested air void content in the mix. Thereafter, the draindown characteristics are studied with diatomite and pumice added SMA mixtures. It is observed that there is a high possibility use of 0.25 % diatomite and 0.20 % pumice in SMA at determined optimum binder as stabilizer.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










The Online Journal of Science and Technology

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 334
Atıf : 67
The Online Journal of Science and Technology