Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
Systematic Review: Augmented Reality in technical education
2022
Dergi:  
Journal of Technical Education
Yazar:  
Özet:

Abstract Augmented Reality (AR) became more popular in the last years since requirements and cost have sunk. Also, research interest for AR in education increased. Until now positive effects like increased learning gains and motivation in several departments were demonstrated. Goal of this review is to provide a structured outline of AR in technical education. Moreover, it will be critically examined how well human and social aspects of technology are considered in respective applications.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Journal of Technical Education

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 120
Atıf : 41
Journal of Technical Education