Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 20
 İndirme 5
Preparation and Characterization of TiO2@SiO2-Ag Nanospheres Photocatalyst, and Investigation of Its Photocatalytic Activity on Methylene Blue
2017
Dergi:  
Journal of the Turkish Chemical Society Section B: Chemical Engineering
Yazar:  
Özet:

Titanium dioxide shows a tremendous potential for the decomposition of organic pollutants under UV and visible light irradiation. In this study TiO2 nanospheres @ mesoporous silica nanospheres (TiO2@SiO2) photocatalyst was synthesized by the sol-gel method. The synthesized TiO2/SiO2 photocatalyst was decorated by Ag nanoparticle. The decorated TiO2@SiO2–Ag photocatalyst by a hydrothermal method was characterized by scanning electron microscope (SEM), energy-dispersive X-ray spectroscopy (EDS) and X-ray diffraction (XRD). The SEM results show that TiO2@SiO2–Ag nanospheres photocatalyst was uniformly formed. The EDS analysis proves that the nanospheres photocatalyst consists of Ti, Si, O and Ag. The TiO2@SiO2–Ag nanospheres photocatalyst exhibited better photocatalytic performance for degradation of methylene blue under direct UV illumination.    

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal of the Turkish Chemical Society Section B: Chemical Engineering

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 104
Atıf : 19
2023 Impact/Etki : 0.08
Journal of the Turkish Chemical Society Section B: Chemical Engineering