Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 6
Giant Cervical Tuberculous Lymphadenitis: Case Report
2023
Dergi:  
Eurasian Journal of Critical Care
Yazar:  
Özet:

Objective: Tuberculosis (TB) is still a significant public health problem in developing and developed countries. Tuberculous lymphadenitis is the most common form of TB among extrapulmonary TB patients. Cervical region lesions can be confused with other lymphadenopathy diseases, making diagnosis difficult. Case report: A 26-year-old male patient with no known disease presented to our Emergency Service with complaints of swelling on his neck that had been growing steadily for several weeks. Tuberculosis bacillus was detected when a lymph node biopsy was taken and examined from the patient, whose lymphadenitis was thought to be in the foreground. Conclusion: This article aims to emphasize that tuberculosis infection, which is a specific infectious agent, should be considered in the differential diagnosis of the case presenting with cervical swelling. The diagnosis can be made quickly with a simple and inexpensive imaging method such as ultrasound.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Eurasian Journal of Critical Care

Dergi Türü :   Uluslararası

Eurasian Journal of Critical Care