Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 16
 İndirme 5
Dijital Kültür, Yeni Medya ve Toplumsal Hafızanın Dönüşümü
2014
Dergi:  
Galatasaray Üniversitesi İleti-ş-im Dergisi
Yazar:  
Özet:

Along with the advent of digital technologies, modern and “semimodern” societies met a new phase of temporality. Speed, mobility and globality epitomise the fundamental characteristics of this process. New media, as a form of communication that consist of “digitality, interactivity and hypertextuality”, enable the genesis of a new memory culture in which audiences act as memory “prosumers”. Yet it is dubious whether this new era will lead to a “memory boom” or a “digital amnesia” when one takes into account the material restrictions of digital platforms, like their lifespan. This article aims to discuss the possibilities/impossibilities of the digital communication and understand its contributions to the construction of collective memory.

Anahtar Kelimeler:

Digital Culture, New Media and The Transformation Of Collective Memory
2014
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Galatasaray Üniversitesi İleti-ş-im Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 352
Atıf : 1.607
2023 Impact/Etki : 0.182
Galatasaray Üniversitesi İleti-ş-im Dergisi