Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 25
 İndirme 5
Maximum Length Record of Common Two-banded Seabream (Diplodus vulgaris Geoffroy Saint-Hilaire, 1817) for Aegean Sea with Turkish Waters
2019
Dergi:  
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Yazar:  
Özet:

The maximum length, weight, and age information of living things in an ecosystem are necessary for population dynamics and stock assessment studies. Hence, the recording of such data may be beneficial for scientific databases for life history and fisheries science. The common two-banded seabream (Diplodus vulgaris Geoffroy Saint-Hilaire, 1817) is a widespread demersal marine fish, which belongs to the Sparidae family and inhabits down to 90 m depth. Because it is a demanded seafood, it has commercial importance and usually available in the fish market almost every month of the year in Turkey. A single specimen of common two-banded seabream with 31.9 cm in total length and 467.00 g in total weight, which was caught off İbrice Bight (Saroz Bay) with handline by a professional fisherman on 12 June 2015, was obtained from a fishmonger. This study aims to present the maximum size record of this species for the Aegean Sea with Turkish waters.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler


Alınteri Zirai Bilimler Dergisi

Alan :   Ziraat, Orman ve Su Ürünleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 417
Atıf : 1.183
2023 Impact/Etki : 0.007
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi