Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 20
 İndirme 1
PEDİATRİK VON WILLEBRAND OLGULARINDA ANESTEZİK YAKLAŞIM: OLGU SUNUMU
2021
Dergi:  
Aydın Dental Journal
Yazar:  
Özet:

Koagülasyon 20 değişik plazma proteini veya pıhtılaşma faktörünün katıldığı bir kontrol mekanizmasıdır. Von Willebrand Faktörü (VWF) normal pıhtılaşma mekanizması için gerekli olan bir proteindir. VWF tam yada kısmi eksikliği VWH’a sebep olur. Bu olgu sunumunda genel anestezi altında dental cerrahi girişim yapılan pediatrik bir hastayı ve VWH olgularında anestezi yönetimini tartışmayı amaçladık.

Anahtar Kelimeler:

Anesthetic Approach to the Events of Pediatric Vonn WILLEBRAND: The Event Presentation
2021
Yazar:  
Özet:

Coagulation is a control mechanism involving 20 different plasma proteins or clamping factors. Von Willebrand Factor (VWF) is a protein that is necessary for a normal fusion mechanism. The total or partial lack of VWF causes the VWH. In this presentation of the fact, we aimed to discuss a pediatric patient under general anesthesia dental surgery and the management of anesthesia in VWH cases.

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Aydın Dental Journal

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 105
Atıf : 6
Aydın Dental Journal