Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 1
 İndirme 1
INNOVATIVE COMPETENCY ANALYSIS OF THE TURKISH TECHNICAL TEXTILE SECTOR BASED ON AHP AND FCE METHODS
2020
Dergi:  
TEKSTİL VE KONFEKSİYON
Yazar:  
Özet:

Today, it is known that successful companies in innovation applications have been maintaining their competitive power and even superiority in competition. In addition to successful innovation applications into practice, it is also necessary to analyze the innovation capabilities of enterprises on a regular basis. According to the findings based on these regular analyses and evaluations, the strengths and weaknesses of firms in innovation creation processes can be determined. In this respect, the data obtained through the field study, conducted with the technical textiles companies among the top 500 industrial enterprises in Turkey, is evaluated within the methods of AHP and FCE (Fuzzy Comprehensive Evaluation). According to the research result, the innovation capability of the Turkish technical textile sector is measured as "Fair level" and the factors that bring the innovation capability of the sector to this final result are explained one by one.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










TEKSTİL VE KONFEKSİYON

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 749
Atıf : 1.006
2023 Impact/Etki : 0.205
TEKSTİL VE KONFEKSİYON